Ціни на нафту впали до мінімуму за 6 тижнів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту впали до мінімуму за 6 тижнів

Енергетика
485
Нафта в понеділок подешевшала до мінімуму за шість тижнів в очікуванні переговорів провідних нафтовидобувних країн в кінці цього тижня, пише Financial Times.
Котирування серпневих ф’ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:05 МСК 18 червня опустилася на $0,83 (1,13%) – до $72,61 за барель.
Нафта WTI з поставкою в липні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) вранці у понеділок впала на $1,29 (1,98%) – до $63,77 за барель.
За підсумками минулого тижня Brent опустилася на 4%, WTI – на 2,7%.
Росія і Саудівська Аравія пропонують в третьому кварталі поточного року збільшити нафтовидобуток на 1,5 млн барелів на добу, говориться на сторінці Міненерго РФ у Facebook за підсумками візиту голови відомства Олександра Новака в Саудівську Аравію.
Як йдеться у повідомленні, у ході робочого візиту міністр відповів на запитання журналістів, зокрема, розповівши про плани Росії і Саудівської Аравії щодо подальшого виконання угоди ОПЕК+: “Ми пропонуємо підняти видобуток нафти в третьому кварталі на 1,5 млн барелів, а потім подивитися на ситуацію на ринку”.
Представник Міненерго РФ уточнив “Інтерфаксу”, що йдеться про збільшення нафтовидобутку на 1,5 млн б/д від рівня жовтня 2016 року. За його словами, такий захід пропонується на третій квартал з тим, щоб у вересні подивитися на ситуацію і ухвалити рішення про подальші дії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас