У Маріуполі збираються залучити міжнародне фінансування на будівництво об'їзної дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Маріуполі збираються залучити міжнародне фінансування на будівництво об'їзної дороги

Казна та Політика
250
Міська влада Маріуполя планує залучити кошти міжнародних донорів на будівництво об’їзної дороги. Про це на ІІІ Маріупольському аграрному форумі заявив секретар Маріупольської міськради Степан Махсма.
“Перед нами стоїть величезний виклик і завдання, як нам провести розв’язку і до терміналу “Укртрансагро”, і до терміналу Маріупольського торгового порту. Ми не стоїмо на місці, ми ведемо і плануємо вести переговори надалі з усіма можливими донорами. У нас були попередні переговори з Фондом регіонального розвитку. Також ми плануємо залучити до цього проекту міжнародних донорів – ЄІБ, ЄБРР, IFC”, – заявив Степан Махсма.
За словами секретаря міськради, будівництво об’їзної дороги є питанням середньострокової перспективи. Його вирішення буде залежати від об’єднання Маріуполя з сусідніми селами Мангушського району, на землях якого планується побудувати дорогу.
Ідею будівництва об’їзної дороги в Маріуполі Степан Махсма озвучив на ІІ Маріупольському Аграрному форумі.
Зараз вантажівки із зерном, щоб потрапити в Маріупольський порт, проїжджають вулицями міста, перетинаючи практично все місто. Це створює незручності для мешканців та погіршує стан міських доріг.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас