Бізнес отримав розстрочки ПДВ при ввезенні обладнання на понад 3 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес отримав розстрочки ПДВ при ввезенні обладнання на понад 3 млн євро

Казна та Політика
209
ДФС надала розстрочки ПДВ при ввезенні обладнання на загальну суму понад 2,5 млн євро і 757,4 тис. доларів (647,9 євро), передає УНН з посиланням на повідомлення ДФС.
“На сьогодні ДФС прийнято 26 рішень про надання платникам розстрочки податку на додану вартість при ввезенні на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України на загальну суму понад 2,5 млн євро і 757,4 тис. доларів”, – йдеться в повідомленні.
Найбільшу суму розстрочки надано Хмельницькою митницею ДФС – 1,2 млн євро і Київською митницею ДФС – 415,9 тис. доларів.
Розстрочку надано при ввезенні обладнання для власного виробництва підприємствами легкої промисловості, будівельної галузі, харчової промисловості, медичного обладнання.
Зазначається, що відстрочка зі сплати ПДВ надається в термін не більше 24 календарних місяців без нарахування відсотків, пені та штрафів.
Розстрочка не надається, якщо обладнання має походження з країни, визнаної Україною державою-окупантом і/або державою-агресором по відношенню до України, ввозиться з території такої країни і/або тимчасово окупованої території України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас