Американська компанія залучила на NASDAQ понад $201 млн під поглинання енергоактивів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська компанія залучила на NASDAQ понад $201 млн під поглинання енергоактивів в Україні

Фондовий ринок
529
Американська Trident Acquisitions Corp, організована у формі спеціалізованої компанії з цільових злиттів і поглинань, провела публічне розміщення інвестиційних паїв на фондовому майданчику NASDAQ, за підсумками якого залучила $201,25 млн.
Згідно з повідомленням на веб-сайті компанії, всього було продано 20,125 млн інвестиційних паїв за ціною $10 за шт. Один пай складається з однієї акції і варанту на акції додаткової емісії. При цьому обігу підлягають як інвестиційні паї, так і окремі його складові.
Організатором угоди виступила американська Chardan Capital Markets.
Згідно з повідомленням операційного директора Trident Acquisitions Corp Олексія Тимофєєва (екс-глава “Смарт-холдингу” – ІФ) в соцмережі “Фейсбук”, в розміщенні взяли участь понад 400 міжнародних інвестиційних фондів.
Порядок IPO інвестиційних паїв SPAC передбачає розміщення залучених коштів на рахунку спеціального трасту до моменту ідентифікації об’єкта для угоди (злиття, поглинання, обмін акціями, купівля частки та інші операції).
Залучені кошти емітент має намір інвестувати в поглинання енергоактивів в Східній Європі з фокусом на Україну.
“Я хочу побудувати велику вертикально-інтегровану східноєвропейську корпорацію в сфері природних ресурсів з центром в Україні”, – сказав в інтерв’ю “Економічній правді” голова Trident Acquisitions Corp екс-депутат Державної Думи РФ Ілля Пономарьов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас