ДФС надала розстрочку ПДВ при ввезенні обладнання на €2,5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС надала розстрочку ПДВ при ввезенні обладнання на €2,5 млн

Казна та Політика
281
ДФС надала розстрочку ПДВ при ввезенні обладнання на €2,5 млн і $757,4 тис.
Державна фіскальна служба (ДФС) ухвалила 26 рішень про надання платникам розстрочки податку на додану вартість при ввезенні на митну територію України обладнання для власного виробництва на загальну суму понад 2,5 млн євро і 757,4 тис. доларів.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДФС.
Зокрема, за 18 заявами рішення ухвалено за погодженням з головою ДФС, оскільки сума податку, заявленого до розстрочки, становить понад 1 млн гривень.
Наголошується, що найбільша розстрочка надана Хмельницькою митницею ДФС – 1,2 млн євро і Київською митницею ДФС – 415,9 тис. доларів (у валюті контракту).
Здійснено 14 митних оформлень імпорту обладнання із застосуванням отриманих рішень з розстрочкою сплати ПДВ на суму 58,6 млн гривень.
Підкреслюється, що розстрочку надано ​​при ввезенні обладнання для власного виробництва підприємствами легкої промисловості, будівельної галузі, харчової промисловості, медичного обладнання.
Всього станом на 14 червня 2018 платниками до митниць ДФС подано 76 заяв про надання розстрочки по сплаті ПДВ.
Митницями розглянуто 64 заяви, з яких у 36 було відмовлено через недотримання обов’язкових вимог, зокрема, мається на увазі наявність податкового боргу у підприємств, відсутність інформації про предмет або суму контракту.
Відкликано платниками 10 заяв, оскільки було ухвалено рішення щодо митного оформлення з повною сплатою ПДВ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас