Mozilla починає розробку програми з розпізнавання голосу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mozilla починає розробку програми з розпізнавання голосу

Технології&Авто
114
На внутрішній зустрічі розробників Mozilla було вирішено почати розробку нового проекту Scout з функціями розпізнавання голосу.
Як зазначається в документах компанії, “за допомогою програми Scout ми починаємо вивчати перегляд і споживання контенту голосом”, повідомляє Engadget.
Scout, ймовірно, перебуває на дуже ранній стадії. Неясно, чим може закінчитися це “вивчення”, оскільки збори були зосереджені на технічних вимогах до “голосового браузера”, який, як пояснювалося на прикладі, “зможе прочитати користувачам статтю про білих ведмедів”.
“Ми обговоримо архітектуру і ключові компоненти, необхідні для голосової платформи, необхідні можливості цих компонентів і проблеми роботи з обмеженнями існуючих платформ”, – йдеться в звіті.
Журналісти інтерпретували Scout як новий голосовий контроль для веб-браузера. З огляду на багаторічний досвід роботи команди в веб-платформах, браузер, безумовно, простіше реалізувати, ніж розумну колонку. Крім того, навігація голосом через налаштування браузера, ймовірно, простіша для звичайної людини. Проте, офіційного підтвердження цьому поки немає.
“Ми використовуємо нашу внутрішню конференцію All Hands, щоб зібратися разом, щоб ми могли планувати і будувати на майбутнє. Ми знаємо, що є багато питань з приводу ранніх проектів і ініціатив, які ми вивчаємо. Ми з нетерпінням готуємося до обговорення цих зусиль публічно, коли вони будуть більш розвиненими”, – сказав представник Mozilla.
Відзначається, що прихильність Mozilla до конфіденційності та захисту даних робить її більш надійною компанією для використання голосу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас