Ідея Банк увійшов до топ-20 рейтингу надійності банківських депозитів за версією агентства «Стандарт Рейтинг» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк увійшов до топ-20 рейтингу надійності банківських депозитів за версією агентства «Стандарт Рейтинг»

Особисті фінанси
50
За результатами XXI «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», упорядником якого є рейтингове агентство «Стандарт Рейтинг», Ідея Банк увійшов до топ-20 найбільш надійних банків. У даному дослідженні Ідея Банк посів 11 місце.
У дослідженні наголошується, що Ідея Банк став одним із небагатьох банків, які показали рекорди за рівнем рентабельності за перший квартал 2018 року.
Як повідомляє «Стандарт Рейтинг» із посиланням на дані НБУ, Ідея Банк завершив перший квартал 2018 року з прибутком 135,872 млн. грн. до оподаткування і показав співвідношення прибутку до власного капіталу 27,53%, що є рекордом по групі банків, що беруть участь у рейтингу. За перший квартал 2018 року у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року Ідея Банк наростив чистий процентний дохід на 92,6%.
Нагадаємо, раніше рейтинговий комітет рейтингового агентства «Кредит Рейтинг» прийняв рішення про підвищення довгострокового кредитного рейтингу Ідея Банк за національною рейтинговою шкалою до рівня «uaAA-», прогноз стабільний. Даний рівень кредитного рейтингу став найвищим за всю історію діяльності Ідея Банк на фінансовому ринку України.
Згідно з даними агентства «Кредит Рейтинг», позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом «uaAA-» характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас