Велика Британія запустить нову візову програму для стартаперів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика Британія запустить нову візову програму для стартаперів

Світ
821
Британський Хоум-офіс (департамент уряду, відповідальний за імміграційний контроль, безпеку і порядок) анонсував створення в країні нової програми з видачі віз людям, які хочуть відкрити в Великій Британії власний бізнес.
Про це з посиланням на заяву відомства повідомляє газета The Independent.
Новий проект, як вважають у відомстві, зробить процес отримання віз для бізнесменів, які приїжджають до Великої Британії, “швидшим і більш плавним”. Крім того, метою цієї програми, як пояснює видання, є стимулювання стартаперів на створення в Британії своїх підприємств.
В цілому ж новий спосіб отримання в’їзних документів, уточнює газета, доповнить візовий режим, який колись діяв в Великій Британії виключно щодо випускників вузів, відкривши його для більш широкого кола людей.
Перші візи в рамках цієї програми почнуть видаватися стартаперам навесні 2019 року. Всі заявники, як пояснили в Хоум-офісі, мають отримати схвалення університету або свого бізнес-спонсора в Великій Британії.
“Велика Британія може пишатися тим, що ми є провідною країною в сфері технологій і інновацій, але ми хочемо зробити більше для залучення бізнесу в країну, і наша міграційна система відіграє в цьому ключову роль”, – заявив, коментуючи відповідну ініціативу, британський міністр внутрішніх справ Саджид Джавід.
Нова візова програма для підприємців, на його думку, допоможе Лондону «продовжувати залучати в королівство найбільш талановитих людей з усього світу і підтримувати провідну позицію Великобританії в інноваційній сфері».
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас