«КамАЗ» розпочне виробництво безпілотних автомобілів 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«КамАЗ» розпочне виробництво безпілотних автомобілів 2021 року

Фондовий ринок
309
«КамАЗ» планує запустити виробництво безпілотних автомобілів до 2021 року. У компанії відзначили, що для цього їм необхідно «законодавче визначення», де буде прописано що таке безпілотний транспорт, а також попередній підрахунок потенційних клієнтів.
Першу безпілотну розробку компанія вже показала — це дванадцятимісний безпілотний електробус Ш. А. Т. Л. — «широко адаптивна транспортна логістика». Для демонстрації своїх можливостей він проїхав шлях довжиною близько 650 метрів зі швидкістю 10 км/год.
Його продемонстрували в статичному і динамічному режимах. Для показу можливостей ШАТЛу в динамічному режимі був визначений шлях. Глядачі змогли ознайомитися з інноваційною конструкцією, футуристичним дизайном і концепцією застосування транспортного засобу.
У компанії також уточнили, що рішення, які будуть використовуватися в безпілотному електробусі компанії «КамАЗ» вже серійно використовуються в інших машинах. В тому числі це стосується технічного зору та системи управління. «Сьогодні ця технологія вимагає обкатки, доопрацювання та багатьох випробувань, у тому числі в таких умовах, як сьогодні тут. Це дуже важливий для нас етап, але ми віримо, що ця технологія за рамкою 2020 року стане серійною, абсолютно серійною», — зазначили вони.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас