Суперпластик від Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку повертає до 25% кешбеку! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суперпластик від Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку повертає до 25% кешбеку!

Особисті фінанси
99
Кредитна картка “Максимум” від Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку цього літа стає ще вигіднішою завдяки дійсно крутому кешбеку.
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк цього літа пропонують відпочивати та подорожувати ще вигідніше разом з кредитною карткою Максимум. Адже з 1 червня до 31 серпня 2018 року у банку діють додаткові унікальні ставки кешбеку. Відтак, клієнти банку, які розраховуються карткою “Максимум”, отримують підвищений кешбек:
25% від витрат у магазинах Duty Free,
10% за придбані автобусні або залізничні квитки,
3% від вартості послуг з оренди авто, витрат на авіаквитки та готелі,
3% за круїзні лінії.
Окрім того, удвічі, до 1000 гривень, підвищено максимальну суму кешбеку, яку щомісячно зможуть отримати активні держателі картки “Максимум” за базовими та акційними умовами кешбеку. Базові умови кешбеку за даною карткою залишилися незмінними: 5% у кафе та ресторанах, 3% на АЗК, та 2% – у супермаркетах.
Варто зазначити, що переваги кредитної картки “Максимум” не обмежуються безпрецедентним кешбеком. Картка є незмінним супутником якісного шопінгу та гарного відпочинку, адже пропонує солідний кредитний ліміт до 200 000 грн, пільговий період до 55 днів, безпроцентну розстрочку на великі покупки на термін до 12 місяців та можливість оформити кредитні канікули двічі на рік.
Скористатися оновленим суперпластиком від Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку може кожний. Замовити кредитну картку “Максимум” можна на сайті банку, в мобільному банку Альфа-Мобайл Україна, у контакт-центрі за коротким номером 3530 та у будь-якому відділенні банку. Мобільний банкір безкоштовно доставить вашу кредитну картку у зручні для вас час та місце.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас