Кредитна картка "ХочуКа" від ПАТ "Юнекс Банк" допомагає бажанням здійснитися! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитна картка "ХочуКа" від ПАТ "Юнекс Банк" допомагає бажанням здійснитися!

Особисті фінанси
155
«Юнекс Банк» в партнерстві з міжнародною платіжною системою Mastercard запустив новий картковий продукт – кредитну картку «ХочуКа». Тепер у клієнтів банку є можливість зручно та легко розраховуватися кредитними коштами за бажані товари та послуги, в Інтернеті та торговельних мережах, як в Україні, так і за кордоном.
Картка «ХочуКа» передбачає такі переваги:
1. Пільговий період – 55 днів користування кредитними коштами;
2. Сума кредитного ліміту – до 75 000 грн;
3. Розмір мінімального щомісячного платежу становить лише 7% від суми заборгованості;
4. Крім того, кредитна картка випускається на базі міжнародної платіжної системи Mastercard, а отже держатель картки буде приймати участь в усіх акціях та бонусних програмах Mastercard.
«Наші клієнти, які отримують щомісячний дайджест «Юнекс Банк», вже відмітили, що ми кожного місяця запускаємо нові продукти або сервіси. Тож червень не став виключенням, і я рада повідомити про запуск кредитної картки «ХочуКа». Адже кредитна картка – це не тільки корисний інструмент для здійснення бажань та планів наших клієнтів, але й стратегічно важливий для банку продукт, завдяки якому ми будуємо довгострокові лояльні відносини з клієнтами. Слідкуйте за нашими новинами, приєднуйтесь до нас – попереду ще багато цікавих акцій та пропозицій від банку! » – відзначила Голова Правління ПАТ «Юнекс Банк» Ганна Довгальська.
З питань оформлення картки звертайтеся у будь-яке відділення банку або на сайт банку.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас