Від сьогодні системи грошових переказів міжнародних платіжних систем Money Gram та TYME доступні для клієнтів АТ «ТАСКОМБАНК» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від сьогодні системи грошових переказів міжнародних платіжних систем Money Gram та TYME доступні для клієнтів АТ «ТАСКОМБАНК»

Особисті фінанси
16
з 01 червня 2018 року у вас з’явилась можливість здійснити грошові перекази по міжнародним платіжним системам Money Gram і TYME.
Міжнародна платіжна система Money Gram надає можливість переказати кошти в будь-яку країну (окрім переказів в межах України). Переказ доступний вже через 10-15 хвилин після відправки та діє протягом 90 днів. На сьогоднішній день нараховується вже 334 000 відділень, до яких відносяться роздрібні мережі, поштові служби та фінансові заклади майже в 200 країнах.
З тарифами на здійснення грошових переказів по системі Money Gram можна ознайомитись тут.
Міжнародна система грошових переказів TYME надає фінансові послуги з переказу грошових коштів в національній валюті по всій території України, а також у валюті долар США та євро за кордон (Німеччина, Великобританія, Ізраїль, Польща, ОАЕ, Туреччина, Чехія і т.д.) У портфелі МПС TYME понад 100 країн з більш ніж 200 000 відділень прийому-видачі переказів включаючи такі країни як США, Канада, Австралія, Кіпр. На території України грошові перекази TYME можливо знайти у більше, ніж 6000 пунктах прийому-видачі, включаючи відділення банків-партнерів системи та терміналів самообслуговування МПС TYME, яких нараховується більше 3500 штук.
З тарифами на здійснення грошових переказів по системі TYME можна ознайомитись тут.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас