Стартує нова партнерська програма Таскомбанк — ТАС Агент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартує нова партнерська програма Таскомбанк — ТАС Агент

Особисті фінанси
36
Таскомбанк започаткував програму ТАС Агент, що передбачає можливість необмеженого додаткового доходу від продажу послуг та продуктів банку. Стати частиною програми на умовах публічної обіцянки може кожен бажаючий.
Рекомендуючи послуги та продукти ТАС24 Бізнес своїм друзям, знайомим, бізнес-партнерам та підписникам в соцмережах, учасники програми отримують фінансову винагороду. За кожну успішну заявку гарантована оплата у відповідності до фіксованої суми бонусів.
Участь в програмі можлива без прив’язки до розкладу та робочого місця, також відсутні будь-які нормативи з продажів. Це дає можливість працювати без відриву від основної діяльності та вільно планувати робочі навантаження і графіки.
Працюючи з продуктами банку, агент розвиває свої здібності у сфері продажів та менеджменту, отримує досвід роботи в фінансах і корисні ділові зв’язки. Програма передбачає декілька агентських статусів — від новачка до професіонала. Для найактивніших агентів існує система привілеїв: додаткові грошові заохочення, бонуси та приємні подарунки, а також можливість подальшого працевлаштування в банку.
В будь-який час агенти можуть звернутися до фахівця банку за консультацією та інформаційною підтримкою.
Залучати клієнтів та подавати заявки можна вже зараз на офіційному сайті агентської програми agent.tascombank.ua та через додаток play.google.com/store/apps/details?id=ua.tascombank.tasagent.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас