Житель Дніпра прострелив сідницю грабіжнику обмінника (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Дніпра прострелив сідницю грабіжнику обмінника (фото)

Кримінал
1884
Житель Дніпра прострелив сідницю грабіжнику обмінника. НП сталася на вулиці Вокзальній, коли два бандити, погрожуючи вогнепальною зброєю з глушником, намагалися пограбувати пункт обміну валют.
Зловмисники увірвалися в приміщення, зв’язали одну з працівниць обмінника і почали зв’язувати другу, одночасно упаковуючи валюту в сумку. Жінки під час грабежу кричали, їх крики почули в косметологічному кабінеті, який розташовується в одному приміщенні з обмінником.
В результаті одна з працівниць косметології зателефонувала не тільки в поліцію, але і своєму хлопцеві, який пив каву неподалік.
Молодий чоловік за викликом коханої поспішив в обмінник. Грабіжник наставив на чоловіка зброю і кричав: “Я тебе вб’ю”, – однак це не злякало сміливця.
Він вихопив зброю з рук зловмисника, одному з нападників вистрелив у сідницю, а іншого – вдарив пістолетом по голові. Поки тривала “імпровізована спецоперація”, одна співробітниця салону разом з клієнткою, яка була майже без одягу, вистрибнули з вікна, щоб убезпечити себе.
Житель Дніпра прострелив сідницю грабіжнику обмінника (фото)
До речі, на момент приїзду поліції грабіжників вже було знешкоджено і обом зловмисникам потрібна була госпіталізація, однак їхньому життю нічого не загрожує. Затримані виявилися братами з міста Кам’янське в Дніпропетровській області.
Що стосується героя, то він розповів, що не має жодної військової чи спеціальної спортивної підготовки, а здолати нальотчиків йому допомогло кохання до своєї дівчини.
За матеріалами:
Страна.UA.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас