ДП "Завод ім. Малишева" почне серійне виробництво корпусів для БТР-4Е і БТР-3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДП "Завод ім. Малишева" почне серійне виробництво корпусів для БТР-4Е і БТР-3

Фондовий ринок
691
ДП “Завод ім. Малишева” (Харків), одне з провідних підприємств бронетанкового кластера держконцерну “Укроборонпром”, приступило до підготовки організації серійного виробництва корпусів для легкої бронетехніки – перспективних БТР-4Е і БТР-3Е, повідомляє прес-служба держконцерну.
Згідно з повідомленням, заходи з організації нового напрямку виробництва на провідному бронетанковому заводі України забезпечуються в рамках програми з дозавантаження виробничих потужностей підприємства. На сьогоднішній день ДП “Завод ім. Малишева” вже укладені коопераційні договори про співпрацю з підприємствами, що входять до бронетанкового кластеру держконцерну, – ДП “Харківське конструкторське бюро машинобудування ім.Морозова” (ХКБМ) і ДП “Київський бронетанковий завод” (КБТЗ).
“На даний момент фахівці заводу вже приступили до підготовчих робіт з виготовлення першого експериментального корпусу для БТР-4Е. Після успішного виготовлення виробу і проходження тестових випробувань ДП “Завод ім. Малишева” отримає дозвіл (кваліфікацію) на виробництво. За результатами проходження всіх цих етапів узгодження ми зможемо приступити до серійного випуску корпусів”, – цитує прес-служба комерційного директора підприємства Дмитра Колесникова.

Довідка Finance.ua:

  • ДП “Завод ім. Малишева” – відомий у світі український виробник бронетехніки. З січня 2011 року за рішенням уряду України входить до складу “Укроборонпрому”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас