«Патріотика на озерах» - новий житловий масив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Патріотика на озерах» - новий житловий масив

Особисті фінанси
101
З 15 травня 2018 року банк «Аркада» розпочне залучення коштів на інвестування будівництва нового житлового масиву «Патріотика на озерах» у Дарницькому районі міста Києва між озером Тягле та Небреж поруч зі станціями метро «Осокорки» та «Позняки».
Проектом передбачено будівництво монолітно-каркасних та індустріальних будинків з затишними одно-, дво-, трикімнатними, дворівневими квартирами з сучасними та зручними планувальними рішеннями, з опорядженням та без опорядження.
Житловий масив «Патріотика на озерах» є географічним продовженням популярного серед інвесторів ж/м «Патріотика» (Дарницький район міста Києва).
Однак, ландшафт місцевості і наявність водойм робить його несхожим на жодний житловий комплекс у Києві. Гармонійне поєднання сучасних житлових будинків, об’єктів інфраструктури з унікальним природним середовищем робить цей житловий масив надзвичайно привабливим як для проживання так і для відпочинку.
За традицією, кожний житловий будинок матиме своє ім’я, пов’язане з назвами відомих озер і лиманів України. Якісь із цих назв прийшли до нас із сивої давнини, якісь виникли відносно нещодавно, але всі вони є частиною історії нашої прекрасної України.
Таким же красивим і комфортним буде і новий житловий масив.
15 травня 2018 року на інвестування надійде перший будинок «ВИРЛИЦЯ»(№6), а потім ж/б «СИВАШ» (№9) та ж/б «ЛЕБЕДИН» (№14). Згодом інвесторам будуть запропоновані і інші будинки житлового масиву «Патріотика на озерах».
«Патріотика на озерах» - новий житловий масив
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас