Ринку натільних пристроїв прогнозують зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринку натільних пристроїв прогнозують зростання

Світ
206
За даними дослідницької фірми IDC, додавання підтримки стільникового зв’язку в смарт-годиниках Apple Watch Series 3 допомогло Apple вийти в першому кварталі 2018 року в лідери ринку натільних пристроїв, витіснивши з першої позиції давнього фаворита Xiaomi.
Продовжуючи тенденцію, що з’явилася в минулому році, смарт-годинники випереджають за обсягами продажів натільні пристрої з базовим набором функцій або найпростіші трекери для підрахунку пройдених кроків.
У своєму останньому звіті Worldwide Quarterly Wearable Device Tracker компанія IDC прогнозує зростання поставок натільних пристроїв в поточному кварталі на 1,2% в порівнянні з першим кварталом. Частка на ринку смарт-пристроїв, таких як Apple Watch і продукти Fitbit, зросла на 28,4% за звітний період, в той час як частка найпростіших трекерів знизилася на 9,2%.
Лідирує на ринку натільних пристроїв Apple, яка поставила за звітний квартал 4 млн. смарт-годинників, що на 13,5% більше від аналогічного періоду минулого року. Завдяки цьому частка компанії на ринку склала 16,1%. У Xiaomi, що зайняла друге місце, поставки натільних пристроїв склали 3,7 млн. одиниць, перевищивши обсяг першого кварталу 2017 року на 2,3%. Частка Xiaomi на ринку натільних пристроїв досягла 14,8%.
Третє місце у Fitbit, що скоротила поставки на 28,1% до 2,2 млн. натільних пристроїв. Як наслідок, її частка ринку знизилася з 12,2 до 8,7%.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас