Перерозподілено витрати в сфері управління в системі охорони здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перерозподілено витрати в сфері управління в системі охорони здоров'я

Казна та Політика
95
Кабінет Міністрів України скоротив фінансування бюджетної програми з управління у сфері державних гарантій медичного обслуговування населення на 17,034 млн грн, передбачених для Національної служби здоров’я України (НСЗУ) на перший квартал 2018 року, і направив їх на фінансування центрального апарату Міністерства охорони здоров’я України.
Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу.
Згідно з пояснювальною запискою до проекту постанови, яку має в розпорядженні агентство “Інтерфакс-Україна”, 9,534 млн грн спрямовано на програму “Керівництво та управління у сфері охорони здоров’я”, ще 7,5 млн грн закріплені в бюджеті як витрати на розвиток.
Перерозподіл обумовлено недостатнім рівнем фінансування центрального апарату МОЗ і здійснюється з метою ефективного управління бюджетними коштами.
Тим часом кошти, виділені на функціонування НСЗУ в першому кварталі 2018 року, не були використані внаслідок того, що служба розпочала роботу тільки у другому кварталі.
Перерозподіл дозволить розробити проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт адміністративних будівель МОЗ, які знаходяться в аварійному стані і потребують негайного капітального ремонту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас