КМДА зібралася перекрити Шулявський шляхопровід найближчими днями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА зібралася перекрити Шулявський шляхопровід найближчими днями

Казна та Політика
1032
Шулявський шляхопровід у Києві в зв’язку з реконструкцією почнуть частково перекривати найближчими днями, повідомила з посиланням на головного інженера КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд” Олександра Здольника прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
“Робота має бути виконана для безпеки руху. Реконструкцію реально виконати за 17 місяців, на неї треба близько 811 млн грн, з огляду на компенсацію за знесення цеху №5. Першу чергу постараємося закінчити вже до кінця цього року, хоча з вищевказаних причин ми втратили два місяці дорогоцінного часу. Передбачених проектом на першу чергу коштів – 380 млн грн – вистачить, щоб почати роботи з заміни шляхопроводу з його розширенням до шести смуг і відновити рух по цій ділянці”, – цитує прес-служба КМДА О.Здольника.
Другий етап передбачатиме будівництво ще двох з’їздів.
“Зараз ведуться переговори між КМДА та урядом про передачу будівлі “Більшовика” в комунальну власність Києва. Також поки не напрацьовані схеми об’їздів на час реконструкції. Сподіваємося, що серйозних пробок вдасться уникнути, адже влітку транспортний потік у місті не такий інтенсивний”, – додав головний інженер комунального підприємства.
О.Здольник зазначив, що рух по зношеному мосту буде тривати до липня, незважаючи на незадовільний для експлуатації стан.
Він також нагадав, що відстрочка робіт по реконструкції пов’язана з недобросовісними скаржниками в Антимонопольний комітет України і численними суперечками щодо різних концепцій рішення.
Під час останнього засідання профільної комісії до розгляду прийняли одну з версій реконструкції, проте зауваження щодо проекту не були враховані. Також поки не визначено і виконавців цих робіт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас