77% українців вважають, що коворкінг краще сприяє командній роботі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

77% українців вважають, що коворкінг краще сприяє командній роботі

Особисті фінанси
1129
68% опитаних українських компаній, які вже користуються послугами коворкінгів, бажають продовжити договір оренди, бо такі формати дозволяють їм гнучко змінювати спектр послуг без додаткових витрат, – випливає з дослідження консалтингової компанії Regus у співпраці з MindMetre Research.
Як вказано в релізі, з іншого боку, бізнесу важливо пам’ятати, на що люди звертають увагу при виборі місця роботи. 77% українців вважають, що такий формат як коворкінг краще сприяє командній роботі, ніж традиційний офіс.
За словами директора Regus в Україні Юлії Чернишової, сьогодні на ринок праці приходить нове волелюбне покоління співробітників. Їм підійде комбінація з невеликих закритих і спільних робочих зон у форматі кабінету або «open space», де зручно обмінюватися ідеями та думками.
Вона додає, що робочий простір має сприяти підвищенню ефективності роботи і зниженню рівня стресу. Запропонований мікс поєднує зони для того, щоб зосередитися і не відволікатися на другорядні речі, а також відкриті простори для вільного обміну ідеями.
«Таку спільну роботу і гнучкі умови праці повинні оцінити ваші співробітники, особливо представники покоління «мілленіалів». Тому варто подбати, щоб в офісі було місце, яке сприяє творчості, роботі в команді і генерації ідей. Інакше є ризик недорахуватися кваліфікованих кадрів. Вже сьогодні 53% респондентів в Україні воліли б змінити роботу, якщо на новому місці запропонують більш гнучкі умови праці», – розповіла пані Чернишова.
Також топ-менеджер акцентувала увагу на важливості створення в робочих просторах офісних приміщень відповідного оформлення, натуральних елементів, лаунж-зон, кухонь і зручних конференц-залів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас