Шановні клієнти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шановні клієнти

Особисті фінанси
50
Прийнято рішення про припинення банківської діяльності БМ Банк в Україні. БМ Банк є частиною однієї з найбільших в Європі міжнародних фінансових груп – групи ВТБ, і в Україні вона також представлена VTB Bank. Сьогодні це один з найбільш стабільних банків в країні.
Гарантуючи виконання договірних зобов’язань перед нашими клієнтами, ми рекомендуємо Вам залишитися клієнтом Групи ВТБ і перейти на обслуговування в VTB Bank (Україна).
Пропонуючи привабливі депозитні програми та надійні фінансові рішення, VTB Bank приготував для Вас Welcome Bonus – додаткові 1% річних до вкладу в гривні і 0,5% в валюті. Це є унікальною можливістью примножити свої заощадження, забезпечивши високий рівень сервісу Групи ВТБ.
Перейти в VTB Bank – це три кроки:
1. Прийти до відділення БМ Банк або в одне з відділень VTB Bank в Києві, Харкові чи Дніпрі (карта відділень).
2. Відкрити поточний рахунок.
3. Розмістити депозит або особисто, або через Інтернет-банкінг VTB Bank.
Якщо Ви вже визначилися з банком, Ви можете проінформувати наших менеджерів про те, що змінили своє рішення, і ми подбаємо про комфортний перехід до VTB Bank.
VTB Bank має у своєму розпорядженні всі необхідні ресурси та управлінський досвід для якісного обслуговування клієнтів і безумовного виконання всіх узятих перед Вами зобов’язань.
З повагою,
Володимир Чорновіл,
Голова Правління БМ Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас