Японський SBI Holdings підтвердив запуск власної криптовалютної біржі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японський SBI Holdings підтвердив запуск власної криптовалютної біржі

Фондовий ринок
146
У заяві, опублікованій у понеділок, японський фінансовий гігант повідомив, що біржа спочатку буде зосереджена на торгівлі XRP, а згодом додасть Біткойн і BCash. Однак, коли точно це станеться, поки невідомо.
SBI Holdings співпрацює з Ripple і є співвласником SBI Ripple Asia, компанії, яка активно вивчає використання блокчейну Ripple для грошових переказів між банками.
Згідно з оголошенням, при торгівлі XRP/JPY не буде транзакційних зборів, але за виведення японської ієни буде стягуватися плата.
На даний момент біржа доступна приблизно 20 000 зареєстрованих користувачів, які пройшли попередню реєстрацію в жовтні 2017. Публічний доступ приблизно буде надано в липні 2018.
У жовтні 2016 року SBI Holdings вперше заснувала свою дочірню компанію SBI Virtual Currencies. Ця подія стала першим кроком на шляху запуску власної криптовалютної біржі в Японії, підтримуваної великим фінансовим холдингом.
«В останні роки віртуальні валюти, такі як Біткойн, викликали великий інтерес і були висвітлені в основних засобах масової інформації», – заявив тоді представник ВОО в своєму прагненні стати першим в країні банківським криптовалютним обмінником. «Віртуальними валютами, до того ж, активно торгують».
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас