UKRSIBBANK запрошує на Kyiv Wine та повертає cashback за всі покупки на фестивалі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK запрошує на Kyiv Wine та повертає cashback за всі покупки на фестивалі

Особисті фінанси
19
2 та 3 червня 2018 року здійснюйте розрахунки карткою Mastercard® від UKRSIBBANK BNP Paribas Group на фестивалі Kyiv Wine та отримуйте 15% CASHBACK від суми кожної покупки.
Щоб скористатися пропозицією:
Розрахуйтеся будь-якою карткою Mastercard від UKRSIBBANK за будь-які покупки на території фестивалю KYIV WINE.
Очікуйте на свою картку повернення коштів у розмірі 15% від суми покупки протягом 2-х банківських днів.
Kyiv Wine 2018 — фестиваль їжі та вина, який вже втретє проходить у Києві. Цього року варто готуватися до ще більшого масштабу, дегустацій величезного асортименту вин на розлив та без обмежень, до абсолютно нового формату Food Market зі спеціально розробленим меню від кращих локальних шефів та гостей з Європи.
Як частина міжнародної Групи французького походження, UKRSIBBANK цінує європейські традиції та підтримує культуру споживання цього витонченого напою. Пропонуємо скористатися вигідною пропозицією cashback та насолодитися дегустацією вин під час фестивалю Kyiv Wine, що проходитеме на великій індустріальній території колишнього заводу Тетра Пак, який знаходиться у центральній частині міста на вулиці Межигірській, 82.
Ті, хто прийдуть 2 червня, зможуть познайомитися з 70 виноробами з усього світу, рекордною для України кількістю постачальників, більшість з яких відвідають Україну вперше. Італія, Франція, Німеччина, Австрія, Грузія, Австралія, ПАР, США, Іспанія, Португалія представлять близько 500 тихих, ігристих і міцних вин: від легких, фруктових до насичених, структурних, повнотілих вин. А ще незвичайні помаранчеві, органічні і біодинамічні вина. Зона буде відкрита тільки у перший день.
Детальні умови на Mastercard та Kyivwine.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас