День фінансів, 4 червня: по ЄС за 30 хвилин, новий постачальник газу, циркуляр для банків Кіпру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 червня: по ЄС за 30 хвилин, новий постачальник газу, циркуляр для банків Кіпру

502
Понеділок, 4 червня: Де в світі жити добре? Відповідь на це запитання найчастіше пропонували новини понеділка:
Міста і регіони, в яких жити економічно вигідно. Цікаво, що до списку таких місць увійшли всі міста Аляски, місто Ніагара-Фолс у США та інші. Серед перерахованих місць присутні як тихі села, так і мегаполіси з розвиненою інфраструктурою. Можливо, в цьому списку і ви знайдете для себе максимально вигідне місце.
Якщо ж ви зупинили свій вибір на столиці України – пропонуємо свіжий рейтинг київських районів з найдешевшим житлом для оренди. Цікаво, що найдоступніше житло для оренди в Києві пропонують власники квартир у Деснянському районі.
Хочете зручні розв’язки і життя без заторів – тоді вам до ЄС. Передбачається, що до 2050 року поїздка по ЄС триватиме 30 хвилин. Допоможе в цьому нова транспортна мережа, яка з’єднає 94 порти, 38 аеропортів, а також 15 тис. кілометрів модернізованих швидкісних залізниць.
Продовжуючи тему транспорту і технологій, цікава подія відбулася в Каліфорнії. У цьому штаті запустили тестування цифрових автомобільних номерів. Цифрові автомобільні номери виглядають як великий планшет розміром зі звичайний номерний знак, оснащений несенсорним екраном, мікросхемою і батареєю.
Якщо говорити про відпочинок, Кіпр – одне з примітних місць планети Земля. Своїми можливостями відомий він і багатьом компаніям. Але незабаром все може змінитися. Все тому, що 1 червня кілька кіпрських банків отримали офіційний циркуляр Центрального банку Кіпру, що наказує закрити рахунки офшорних компаній.
Повернімося в Україну:
Україна знайшла нового постачальника газу. Україна і Катар проводять переговори щодо постачання катарського скрапленого газу. Про це заявив Президент Порошенко в інтерв’ю катарському телебаченню Al Jazeera.
Американська компанія збирається будувати у нас сонячні електростанції. Компанії Amobi Capital і Helios Royal Energy (США) збираються будувати сонячні енергетичні парки, здатні виробляти 500 МВт сонячної енергії в Україні протягом наступних 3 років.
Електромобілі в Україні можуть стати ще доступнішими. Цей проект закону покликаний стимулювати більшою мірою не продажі, а виробництво електрокарів і комплектуючих до них.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас