Партію авто моделі Golf Sportwagen було сертифіковано в Україні з порушеннями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партію авто моделі Golf Sportwagen було сертифіковано в Україні з порушеннями

Фондовий ринок
663
Компанія “Порше Україна”, що імпортує автомобілі Volkswagen, визнала, що дешева партія авто моделі Golf Sportwagen була сертифікована в Україні з порушеннями. Мова йде про 2800 автомобілів з дизельними двигунами, повідомила прес-служба імпортера.
“У нас є підстави вважати, що були виявлені невідповідності в процесі отримання сертифікату для автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant) в кількості 2800 одиниць в Україні. Це автомобілі мексиканського виробництва, які були імпортовані компанією “Порше Україна”, починаючи з вересня 2017 року”, – повідомили в прес-службі.
Ці автомобілі продавалися в Україні за 18 тис. доларів, в той час як схожі моделі Volkswagen коштували вдвічі дорожче – близько 40 тис. доларів. Ці авто вже стали називати “альтернативою євробляхам”.
Зокрема, в Україну ввозилися авто мексиканського виробництва, які потрапили в “дизельний скандал” у зв’язку із заниженням показань шкідливих викидів і не відповідали європейським стандартам.
Раніше повідомлялося, що Президент Петро Порошенко змінив правила ввезення авто в Україну. Нововведення стосуються сертифіката підтвердження відповідності екологічним стандартам.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас