Фонд гарантування вкладів відмовився від продажу боргів АвтоКрАЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування вкладів відмовився від продажу боргів АвтоКрАЗ

Фондовий ринок
361
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб скасував аукціон, на який були виставлені кредити неплатоспроможного банку «Фінанси і кредит». Їх продаж було намічено на 31 травня поточного року, від угоди планувалося виручити 3,5 млрд грн.
На торги були виставлені активи компанії-виробника вантажних автомобілів, яка розташована в Кременчуці Полтавської області – «АвтоКрАЗ», що належала Костянтину Жеваго. Початкова вартість лота становила 3,514 млрд грн. Торги скасували напередодні 30 травня рішенням виконавчої дирекції ФГВФО №1505, повідомляє Finclub.
У рішенні йдеться, що скасування торгів ґрунтується на листі РНБО про необхідність відстрочки продажу прав вимоги за кредитними боргами, які забезпечуються цінними паперами компанії «Мотор Січ». В результаті ФГВФО вирішив зняти з продажу лоти №3 і №4. Рішення Фонду гарантування було підписано його керівником Костянтином Ворушиліним.
Нагадаємо, що 23 травня з’явилася інформація про намір ФГВФО продати борги виробника вантажних автомобілів. Також в повідомленні йдеться, що від цієї угоди планувалося отримати 3,5 млрд грн.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас