Олександр Ярославський бачить сприятливі перспективи розвитку потенціалу АСК «ІНГО Україна» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олександр Ярославський бачить сприятливі перспективи розвитку потенціалу АСК «ІНГО Україна»

Фондовий ринок
239
Президент та власник групи DCH Олександр Ярославський бачить сприятливі перспективи розвитку потенціалу АСК «ІНГО Україна» – зазначається у річному звіті страхової компанії. Пан Ярославський зазначив, що після входження «ІНГО Україна» до складу Групи DCH генеральна стратегічна лінія полягатиме в забезпеченні стабільності стратегічних орієнтирів і системної інтеграції компанії у структуру DCH.
Олександр Ярославський бачить сприятливі перспективи розвитку потенціалу АСК «ІНГО Україна»
«Впевнене і стабільне зростання за більшістю параметрів (обсягом страхових премій, розміром власного капіталу та активів), виконання і перевиконання планових показників, репутація одного з найбільш надійних і професійних страховиків країни, підтвердження високого довгострокового кредитного рейтингу — вагомі й серйозні досягнення. Ми бачимо сприятливі перспективи розвитку потенціалу АСК «ІНГО Україна», – наводяться слова Олександра Ярославського у річному звіті.
Менеджмент компанії продовжує працювати над своїм основним завданням на найближчі 3 роки — розробкою та реалізацією нової операційної стратегії, яка включає важливу складову – втілення нових технологій.
Голова правління АСК «ІНГО Україна» Ігор Гордієнко зазначає, що компанії вдалося наростити бізнес в умовах високорівневої цінової конкуренції. «Ми зберегли прибутковість на наміченому рівні й посилили фінансову стійкість компанії. В рамках існуючої стратегії продовжилася цифрова трансформація компанії: ми розвивали IT-інфраструктуру і створили новий ландшафт бізнес-процесів», – уточнює пан Гордієнко.
Компанія звітує, що по факту настання страхових випадків у 2017 році за збитками було сплачено 549,7 млн. грн. Найбільше виплат прийшлось на автострахування – понад 328 млн. грн. Майже 123 млн грн було виплачено за збитками в страхуванні майна та відповідальності, ще приблизно 100 млн.грн за особистими видами страхування. Найбільшою сумою в рамках однієї страхової події стала виплата у розмірі понад 93 млн. грн. Загальна сума відповідальності «ІНГО Україна» перед застрахованими клієнтами складає 625 млрд.грн. Обсяг зібраних страхових премій у 2017 році перевищив 1,065 млрд.грн.
Завдяки оптимізації бізнес-процесів та впровадженню електронного документообігу компанія зменшила середні терміни виплат відшкодування, в тому числі за договорами обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників авто.
Запрацювали особистий кабінет клієнта та портал юридичних осіб, що забезпечують страхування онлайн та контроль процесу врегулювання збитку. У 2018 році компанія планує налаштувати систему індивідуальних страхових пропозицій та збільшувати кількість сервісів, доступних онлайн.
Головною задачею у поточному році в компанії називають досягнення показників операційної ефективності у продажах, андерайтингу та врегулюванні збитків. Компанія реалізує низку проектів з управління корпоративними даними, розвитку архітектури програмних додатків, а також модернізації технічної інфраструктури та інформаційної безпеки.
З повною версією річного звіту АСК «ІНГО Україна» можна ознайомитися за посиланням.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас