Райффайзен Банк Аваль узяв участь у фестивалі "ХерсON Фест 2018" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у фестивалі "ХерсON Фест 2018"

Особисті фінанси
38
Херсон. 1 червня. — Райффайзен Банк Аваль виступив головним партнером фестивалю вуличної їжі, спілкування, південного колориту та яскравих емоцій «ХерсON Фест 2018», який проходив 25-27 травня на набережній у м.Херсоні.
«ХерсON Фест 2018» має на меті розповісти про Південь України: показати південний колорит, створити майданчик для спілкування і відпочинку.
Цього року у фестивалі взяли участь більш ніж 200 учасників із різних міст України, які були поділені за тематичними напрямками: вулична їжа, музика, танці, анімація, мистецтво, туризм та ІТ-технології “Kherson Upgrade”.
За напрямком IT-технологій Райффайзен Банк Аваль та компанія Visa представили власну зону активності, на якій гості фесту могли детальніше дізнатися про спеціальні пропозиції банку та послуги, а саме:
За допомогою POS-терміналів Райффайзен Банку Аваль, встановлених у торгових точках учасників фестивалю, усі гості події могли розраховуватися платіжними картками та мобільними гаманцями.
Серед тих, хто розраховувався на фестивалі карткою Visa від Райффайзен Банку Аваль, було розіграно 3 мобільних телефони.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас