Український стартап за добу зібрав необхідні кошти на магнітний органайзер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап за добу зібрав необхідні кошти на магнітний органайзер (відео)

Технології&Авто
1006
Четверо українців запустили на Kickstarter кампанію для виробництва універсального магнітного органайзера Klips 2. Необхідну суму в $5 тис. вдалося зібрати менше ніж за добу.
На 1 червня проект, що стартував на краудфандинговому майданчику 30 травня, отримав підтримку 209 бекерів і зібрав понад $9600. До закінчення кампанії зі збору коштів залишається ще більше місяця.
Klips 2 – друге покоління продукту. Перша версія органайзера запустилася на Kickstarter в січні 2017 року і зібрала $11 833.
На цей раз творці змінили дизайн і конструкційні особливості гаджета.
Організатор виготовлений з італійської шкіри двох видів, яка надійно спресована для утримання двох магнітів.
Продаються дві версії: звичайний Klips і Klips Plus, подовжена версія. Також можна купити металевий Klips Dock, який закріплюється на будь-якій плоскій поверхні і дозволяє примагнічувати органайзери.
Унікальність продукту, на думку творців – в універсальності. Klips допомагає тримати в порядку дроти, документи, може використовуватися як повсякденний аксесуар або допомагати з організацією документів. Також, друга версія Klips світиться в темряві.
Варто зазначити, органайзер продається в чотирьох колірних варіантах. Вартість наборів становить від $15 для ранніх бекерів (1 Klips і 1 Klips Plus) до $129 за пак з 8 Klips і 8 Klips Plus. Докупити Klips Dock можна окремо. Творці обіцяють почати доставку товарів вже з 20 серпня, а з 21 вересня бекери почнуть отримувати Klips.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас