У Барселоні взяли нові правила здачі квартир туристам через Airbnb — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Барселоні взяли нові правила здачі квартир туристам через Airbnb

Світ
845
В одному з найпопулярніших у світі туристичних міст, іспанській Барселоні, з 1 червня 2018 року стають чинними нові правила здачі квартир туристам через популярну платформу Airbnb.
Тепер користувачі Airbnb, які хочуть здавати свої квартири через цю платформу в Каталонії, повинні дати свою згоду на передачу їхніх персональних даних місцевим і регіональним органам влади.
Таким чином влада має намір відстежувати тих орендодавців, які здають квартири нелегально і без сплати відповідного туристичної ліцензії.
При цьому наголошується, що ще минулого тижня міська влада Барселони направила Airbnb припис зняти з сайту більше 2,5 тисяч пропозицій щодо оренди квартир, які не мають необхідної туристичної ліцензії.
Примітно, що нововведення торкається і вже заброньованих до 1 червня квартир.
Так, багато туристів, які раніше запланували свій літній відпочинок у Барселоні і вже забронювали житло через Airbnb, тепер отримують повідомлення від орендодавців, що ті не зможуть їх прийняти в своїй квартирі. Однак з огляду на популярність Барселони, тепер всім цим людям буде досить складно знайти для себе нове підходяще житло.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас