На Мальдівах будують першу в світі підводну резиденцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Мальдівах будують першу в світі підводну резиденцію

Технології&Авто
650
На Мальдівах почалося будівництво першої в світі підводної резиденції, яка розташується на дні Індійського океану. Вілла стане частиною курорту Conrad Maldives Rangali Island і відкриється для відвідувачів в кінці 2018 року. Інвестиції в будівництво складуть $15 млн.
Підводна резиденція буде називатися Muraka, що в перекладі з місцевої мови дхівехі перекладається як «корал».
Це не єдиний підводний готель у світі, проте девелопер – міжнародна компанія Crown – називає свій проект першою повноцінною віллою на дні океану. Будівля являє собою конструкцію з двох рівнів – надводного і підводного, опущеного на п’ятиметрову глибину.
На верхньому рівні вілли розташовані спальня з двома ліжками, ванна, домашній спортзал, кімната дворецького, приміщення охорони, а також вітальня, кухня, бар і їдальня, що виходить на терасу.
На протилежному кінці вілли обладнана зона відпочинку з безбортним басейном. Тут також передбачені додаткова спальня з ліжком king size і ванна кімната з панорамними видами на океан. Всього в Muraka можуть розміститися до 9 гостей.
Проект резиденції придуманий главою компанії Crown Ахмедом Салімом, а за його реалізацію відповідає головний інженер новозеландської компанії M J Murphy Ltd, яка спеціалізується на акваріумних технологіях.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас