Німеччина і Австрія посилюють прикордонний контроль для запобігання нелегальній міграції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина і Австрія посилюють прикордонний контроль для запобігання нелегальній міграції

Світ
255
Об’єднуючи зусилля в охороні кордонів, влади Німеччини і Австрії посилюють боротьбу проти злочинності та нелегальної міграції. Співробітники федеральних поліцій ФРН і Австрії, а також баварської земельної поліції почнуть спільне — потрійне патрулювання в прикордонних областях з п’ятниці, 1 червня, повідомляє агентство dpa.
Як уточнюється в повідомленні, на альпійському прикордонному перевалі Бреннер буде введено спільне німецько-австрійське патрулювання. Початковий строк для цих заходів — три місяці, після чого будуть підбиті підсумки.
Поліцейські мають намір ретельніше контролювати залізничне сполучення, особливо вантажне. За словами представника федеральної поліції Німеччини в Мюнхені Томаса Боровика (Thomas Borowik), “ми маємо намір на ранніх стадіях перешкодити нелегальному в’їзду на вантажних поїздах, що небезпечно, і запобігти нещасним випадкам. Мігранти знову і знову піддають себе небезпеці, ставлячи на карту власне життя”.
У 2017 році в регіоні, за який відповідає управління федеральної поліції в Мюнхені, з вантажних потягів були зняті близько 1000 нелегальних мігрантів. Вони намагалися в’їхати до Німеччини, ховаючись між вантажних вагонів або на їх дахах.
За даними поліції, кількість нелегальних мігрантів йде на спад. У 2017 році на австрійсько-німецькому кордоні були затримані близько 14600 осіб, 7200 з них були відправлені назад. За перші чотири місяці 2018 року було вироблено близько 3800 затримань. У 2016 році кількість затримань у регіоні становить близько 127 тисяч, повідомляється на сайті мюнхенського управління федеральної поліції
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас