S&P знизило рейтинг Deutsche Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P знизило рейтинг Deutsche Bank

Фондовий ринок
291
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Рoor’s Global Ratings знизило довгостроковий кредитний рейтинг емітента Deutsche Bank AG і його основних підрозділів до “ВВВ+” з “А-”.
Як повідомляється в прес-релізі агентства, прогноз – “стабільний”.
При цьому рейтинги були виведені зі списку на перегляд з можливістю зниження (CreditWatch negative).
Одночасно S&P GR підтвердило короткостроковий кредитний рейтинг емітента “А-2”.
“Зниження довгострокового кредитного рейтингу емітента відображає те, що оновлена стратегія Deutsche Bank передбачає більш глибоку реструктуризацію бізнес-моделі, ніж ми очікували, – наголошується в повідомленні агентства. – Хоча ми вважаємо, що керівництво приймає жорсткі, хоча і неминучі, заходи і пропонує логічну стратегію для успішного відновлення рентабельності банку до більш здорового, стійкого рівня в середньостроковій і довгостроковій перспективі банк, схоже, входить у період стійкого відставання від конкурентів, багато з яких завершили реструктуризацію”.
Виведення рейтингів банку зі списку “на перегляді” сталося після тримісячного періоду, протягом якого він перебував під пильною увагою, з кульмінацією у вигляді відставки головного виконавчого директора Джона Крайана 8 квітня. Новим CEO призначений Крістіан Севінг, який раніше очолював роздрібний підрозділ Deutsche Bank.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас