У ДП "Антонов" обрали нового президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДП "Антонов" обрали нового президента

Казна та Політика
380
Держконцерн “Укроборонпром” затвердив на посаді президента ДП “Антонов” (Київ) Олександра Донця, призначеного у травні виконувачем обов’язків президента підприємства.
Як повідомили в прес-службі ДП “Антонов”, О.Донця затверджено на посаді наказом держконцерну від 30 травня. Нового президента ДП “Антонов” у четвер офіційно представив трудовому колективу гендиректор “Укроборонпрому” Павло Букін.
Представляючи нового керівника, голова “Укроборонпрому” висловив сподівання, що новопризначений президент ДП “Антонов” забезпечить вирішення ключових проблем підприємства і продовжить його розвиток.
О.Донець у 1988 р. закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації (нині – Національний авіаційний університет, НАУ) за спеціальністю “Технічна експлуатація літальних апаратів”. Трудову діяльність розпочав на ДП “Антонов” на посаді інженера з експлуатації, пройшов шлях до головного інженера льотно-випробувальної бази підприємства. З червня 2007 року по жовтень 2008 року очолював роботу Київського авіаційного заводу “Авіант”. У 2014 році – генеральний директор державіапідприємства (ДАП) “Україна”. З вересня 2015 року по листопад 2016 року – помічник директора держпідприємства з обслуговування повітряного руху України “Украерорух”. З грудня 2016 року – віце-президент із виробництва ДП “Антонов”.
Наказом “Укроборонпрому” від 21 травня О.Донця було призначено тимчасовим виконувачем обов’язків президента ДП “Антонов” на період тимчасової непрацездатності екс-директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства (ХДАВП) Олександра Кривоконя, котрий очолював ДП “Антонов” з серпня 2017 року.

Довідка Finance.ua:

  • ДП “Антонов”, входить до “Укроборонпрому” за рішенням уряду з 2015 року, – провідний український розробник та виробник авіатехніки, визнаний лідером у ніші транспортних літаків широкого призначення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас