Офіційні зарплати гравців "Динамо" не дотягують до 1 тисячі доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офіційні зарплати гравців "Динамо" не дотягують до 1 тисячі доларів

Фондовий ринок
761
Гравці київського “Динамо” отримують досить низьку офіційну зарплату в команді.
Про це стало відомо з зарплатної відомості столичного клубу.
Згідно з документом, найбільш оплачуваними гравцями столичного клубу станом на січень 2018 року були Олег Гусєв, Денис Гармаш і Євген Хачеріді. Їхня зарплата становила 20 тисяч 204 гривні. Водночас за неофіційною інформацією УП, в останній рік зарплата Гусєва в київській команді була на рівні 50 тисяч доларів на місяць.
Нинішній капітан “Динамо” Віктор Циганков отримує в команді трохи більше 19 тисяч гривень на місяць. Сергій Сидорчук заробляє трохи більше 20 тисяч гривень на місяць.
За інформацією джерел, той же Сидорчук отримує зарплату “в конверті” на рівні 1 млн євро на рік тобто, понад 80 тисяч євро на місяць.
Головний тренер київського “Динамо” Олександр Хацкевич, згідно з відомістю, за свою роботу отримує грошову нагороду в 18 тисяч гривень на місяць. А найбільше серед тренерського штабу зарплата у тренера воротарів Михайла Михайлова – понад 22 тисячі на місяць.
Серед легіонерів найбільшу зарплату має Мбокані в розмірі 20 191 гривня на місяць. У інших іноземних гравців “Динамо” від 13 до 19 тисяч гривень на місяць. Серед керівників “Динамо” найбагатшим по зарплаті є президент Ігор Суркіс, у якого 40 тисяч гривень на місяць заробітку.
Цікаво, що спортивний директор “Динамо” Олексій Михайличенко заробляє лише 10 тисяч гривень. А генеральний директор клубу Реваз Чохонелідзе, який свого часу працював в італійському “Мілані”, отримує і того менше – 9 тисяч гривень на місяць. У 2016 році “Українська правда” писала про зарплати гравців і керівників донецького “Шахтаря”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас