Стало відомо, у скільки обійдеться фітнес-браслет Xiaomi із захистом від вологи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, у скільки обійдеться фітнес-браслет Xiaomi із захистом від вологи

Фондовий ринок
712
Компанія Xiaomi офіційно представила трекер фізичної активності Mi Band 3, чутки про розробку якого з’явилися ще на початку поточного року.
У порівнянні з фітнес-браслетом попереднього покоління – пристроєм Mi Band 2 – новинка отримала кілька поліпшень. Зокрема, роздільну здатність дисплея на основі органічних світлодіодів (OLED) збільшено з 72 × 40 точок до 128 × 80. Розмір цього монохромного екрана складає 0,78 дюйма.
Для обміну даними зі смартфоном служить бездротовий зв’язок Bluetooth 4.2 LE. Крім того, передбачений модуль NFC (у дорожчій модифікації). Ємність акумуляторної батареї в порівнянні з попередником збільшилася з 70 до 110 мА·год. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці досягає 20 діб.
Браслет дозволяє відстежувати серцевий ритм і якість сну. Крім того, ведеться підрахунок таких стандартних показників, як кількість кроків, пройдена відстань, витрачені калорії та ін.
Гаджет має герметичне виконання: стверджується, що він витримує занурення під воду на глибину до 50 метрів.
Придбати трекер фізичної активності Xiaomi Mi Band 3 можна буде за орієнтовною ціною 25 доларів США (версія з NFC обійдеться приблизно в 30 доларів). Новинка буде пропонуватися в різних варіантах колірного виконання, в тому числі в чорному і синьому.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас