Китайська компанія зацікавлена в будівництві технопарку і цементного заводу в Одеській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія зацікавлена в будівництві технопарку і цементного заводу в Одеській області

Казна та Політика
354
Китайська Anhui Conch Cement Company Limited зацікавлена в будівництві цементного заводу, технопарку будівельних матеріалів і інвестуванні в туристичну сферу.
Як повідомила прес-служба Одеської облради, ці питання обговорювалися на зустрічі голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського з представниками китайського бізнесу.
Делегація китайської сторони була представлена торговим консулом Генконсульства КНР в Одесі, представниками Anhui Conch Cement Company Limited і української філії ТОВ “Китайська металургійна будівельно-інжинірингова корпорація” (China Metallurgical Construction Engineering Group Co., Ltd).
Зі свого боку Одеська обласна рада висловила готовність розглянути всі інвестиційні пропозиції китайських бізнесменів у форматі наданих бізнес-проектів.

Довідка Finance.ua:

  • “Китайська металургійна будівельно-інжинірингова корпорація” – одна з найбільших компаній Китаю. Займається будівництвом промислових і цивільних об’єктів на території Китаю і за кордоном.
  • Anhui Conch Cement Company Limited займається виробництвом і продажем цементного і товарного клінкеру. Продукція компанії експортується в більш ніж 20 країн світу, включаючи США і країни ЄС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас