Київський ТРЦ "Республіка" не захотіли купувати навіть зі знижкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський ТРЦ "Республіка" не захотіли купувати навіть зі знижкою

Фондовий ринок
2479
30 травня, в ході аукціону Фонд гарантування вкладів фізичних осіб не зміг продати права вимоги за кредитними договорами банку «Надра» з заставою майнових прав на недобудований ТРЦ «Республіка». Аукціон проводився за допомогою системи «ProZorro.Продажі», передає FinClub.
Повідомляється, що цього разу ТРЦ намагалися пустити з молотка за 1,1 млрд грн. Примітно, що з моменту проведення першого аукціону, 7 липня 2017 року, вартість прав на ТРЦ «Республіка» знизилася майже в 2,3 рази – спочатку ціна була встановлена ​​на рівні 2,495 млрд грн.
У 2018 році це вже четверта спроба продати права вимог за кредитними договорами, в заставі яких корпоративні права на найбільший торговельний недобуд у Києві. За інформацією джерела, тепер Нацбанк як заставодержатель розглядає продаж цього активу, який перебуває в його заставі за кредитами рефінансування банку «Надра», через компанії, акредитовані в Фонді для організації продажу активів. До цього переліку входять такі компанії: «Дебтекс Україна», «Фьост Файненшиал Нетворк Юкрейн», «КПМГ-Україна», «Ексіто Партнерс і Коен Україна».
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас