Fintech рішення для мікропозик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fintech рішення для мікропозик

Кредит&Депозит
391
На думку експертів, сфера Fintech в Україні вже стала повноцінним учасником фінансового ринку. Стартапы стали не лише конкурентами, але і справжніми партнерами комерційних банків – основних учасників фінансового сектора. Компанією Mastercard було проведено опитування, в результаті якого з’ясувалося : 58% власників банків готові до впровадження финтеха, а 71% вважають необхідним відстежувати інновації в цій сфері.
У категорії Fintech представлені численні стартапы, які в основному займаються онлайн-кредитуванням. Обидві ці категорії тісно пов’язані з системами управління і обробки даних.
Популярність онлайн мікропозик
У останні декілька років в Україні виріс відсоток людей, які користуються мікропозиками і вважають за краще оформляти їх через зручні сервіси онлайн-кредитування. Отримати невелику позику у банку стає все важче. Набагато зручніше отримати потрібну суму онлайн, не виходячи з дому.
Завдяки досягненням у сфері Fintech це стало не лише цілком реально, але і дуже швидко для кожного власника смартфону або планшета з доступом у Всесвітню павутину.
Для просування онлайн послуг такі компанії широко використовують можливості інтернет-маркетингу, всіляко популяризувавши свою діяльність серед населення.
Переваги Fintech- сервісу CreditUp відсутність верифікації по телефону і повна автоматизація. Невтручання людини в процес виключає можливість помилки.
Усі дані, надані заявником, вводяться в систему скоринга. Вона є математичною моделлю, яка допомагає оцінити перспективність угоди і рівень її ризику для мікрофінансової організації.
Для цього беруться до уваги:
• Особисті дані клієнта : вік, сфера діяльності, доход;
• Параметри позики : сума, бажаний термін позики;
• Кредитна історія заявника
Якщо вірогідність повернення позики буде оцінена як висока, клієнт отримає свої кошти. Однією з перших компаній, які почали працювати по такому алгоритму, стала організація CreditUp.
Кому можуть бути цікаві мікропозики
У суспільстві склалася думка, що мікропозики тільки людям, яким бракує грошей дотягнути до зарплати. Багато мікрофінансових компаній обіграють цю причсину навіть у своїх назвах або в назві своїх продуктів. Насправді, в житті кожної людини можуть виникнути ситуації, в яких терміново вимагається отримати невелику суму грошей, а можливості звернутися у банк немає. Наприклад, ви у відрядженні і у вас вкрали гаманець. У результаті – терміново потрібна готівка на купівлю зворотного квитка, їжі, оплати готелю. Або ви підшукуєте собі путівку для поїздки у відпустку, вам підвернувся дуже привабливий тур, що горів, а зарплата тільки післязавтра. Похід до лікаря також може бути пов’язаний з непередбаченими витратами. Та хіба мало в житті буває ситуацій, коли гроші потрібні, а їх, як на зло, немає.
У такі моменти приходять на виручку мікрофінансові компанії.
Як працює сервіс CreditUp
Цілодобове кредитування – це не лише зручно, але і дуже просто. Сервіс допоможе клієнтові у будь-який момент. Серед особливостей послуги :
• Доступна процентна ставка – клієнт може розраховувати на найвигідніші умови отримання кредиту;
• Своєчасність – кредит можна отримати на карту у будь-який час доби;
• Швидке оформлення – не треба займати чергу у банку і надавати довідку про доходи.
• Повна автоматизація. Мікрофінансові сервіси швидко розглядають заявки, а CreditUp робить це всього за 8 секунд. А вже через хвилину кошти будуть на карті у клієнта!
• Невеликий пакет документів. Отримати позику можна, надавши тільки скан паспорта і ідентифікаційного коду.
Кожен клієнт, що досяг повноліття, зможе самостійно вказати суму позики і період його погашення. Але треба розуміти, що реально доступну вам суму визначить система оцінки ризиків кредитора. Хоча Fintech- стартаперы завойовують ринок, і тому практикують досить лояльний підхід до клієнтів, пропонуючи найвигідніші умови.
Брати мікропозику – просто, вигідно і безпечно. Дані клієнта надійно шифруються. В період фінансових труднощів, багато хто з нас випробовує незручності, звертаючись до друзів або закладаючи цінності в ломбард. Зараз ця проблема вирішена.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас