НАЗК проведе повну перевірку декларацій Геллера та Новинського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАЗК проведе повну перевірку декларацій Геллера та Новинського

Фондовий ринок
115
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) прийняло рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій двох народних депутатів України – Євгенія Гєллєра та Вадима Новинського. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайте агентства.
Суб’єкти декларування, щодо яких почнуть перевірку: Гєллєр Євгеній Борисович, народний депутат України VIII скликання, за 2017 рік. Новинський Вадим Владиславович, народний депутат України VIII скликання, за 2015 рік (виправлена) і за 2016 рік.
Крім того, були прийняті рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які були подані: Боровим Олександром Георгійовичем, прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності прокуратури Донецької області, за 2015 і 2016 роки Голубком Андрієм Орестовичем, прокурором відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області, за 2015 рік (виправлена), а також за 2016 рік Грозаном Артуром Володимировичем, начальником Компаніївського відділу Олександрійської місцевої прокуратури Кіровоградської області, за 2015 рік Макар’яном Давидом Борисовичем, народним депутатом України VIII скликання, за 2016 рік Прасолом Михайлом Вікторовичем, депутатом Запорізької міської ради, за 2016 рік. Крім того, Національне агентство прийняло рішення про продовження строку повної перевірки декларацій 6-ти суб’єктів декларування на додаткові 30 календарних днів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас