Представники австрійського бізнесу зустрілися у Львові за ініціативи Райффайзен Банку Аваль та Торгового представництва Австрії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представники австрійського бізнесу зустрілися у Львові за ініціативи Райффайзен Банку Аваль та Торгового представництва Австрії

Особисті фінанси
43
Львів. 24 травня. — Райффайзен Банк Аваль спільно із Торговим представництвом Посольства Австрії в Україні 22 травня провели у Львові зустріч із представниками австрійського бізнесу в Західній Україні.
Такі зустрічі розширюють двосторонню співпрацю та зміцнюють відносини між банком та його клієнтами, адже дозволяють поспілкуватись із топ-менеджерами Райфайзен Банку Аваль та поділитися своїми відгуками і потребами бізнесу.
Цього разу понад 50 корпоративних клієнтів та партнерів банку мали можливість обговорити основні виклики, які стоять сьогодні перед фінустановами та бізнесом. Із вітальним словом до них звернувся регіональний директор Львівської дирекції Райффайзен Банку Аваль Сергій Бойко, який поділився власним баченням економічної ситуації в Україні та тенденціями у банківській сфері. Він наголосив також на важливості таких зустрічей. Із вітанням до всіх присутніх звернулася і Сузанне Махт, асистент Торгового радника Посольства Австрії в Україні.
Баченням перспектив розвитку економіки України та її інвестиційної привабливості, а також можливостями підтримувати інвестиційні проекти із боку Австрії поділився Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. «Австрійська група Райффайзен Банк Інтернаціональ є однією з провідних в Центральній та Східній Європі, а Райффайзен Банк Аваль залишається найбільшим українським банком з іноземними інвестиціями. Тож сьогодні це особливий день, коли ми можемо вітати наших австрійських колег, які розділяють наше спільне розуміння того, як працювати в Україні», — зазначив він під час зустрічі.
Про пропозиції фінансування бізнесу та інші банківські послуги учасники зустрічі мали можливість дізнатися і у Андреаса Кеттлгрубера, директора департаменту обслуговування мультинаціональних компаній та торгового фінансування банку.
Зустріч пройшла в гарній доброзичливій атмосфері і ще раз засвідчила — орієнтація на потреби клієнтів і партнерів були та залишаються головним пріоритетом Райффайзен Банку Аваль.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас