Глава "Української біржі" Ткаченко подав у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава "Української біржі" Ткаченко подав у відставку

Фондовий ринок
326
Глава “Української біржі” (УБ, Київ) Олег Ткаченко подав у відставку, повідомляється на веб-сайті фондового майданчика.
“Я прожив з УБ істотну частину свого життя, але настав час рухатися далі. Хочу побажати колективу, з яким ми разом вже 10 років, подальших успіхів у якнайшвидшій реалізації всього задуманого. Упевнений, що біржа залишиться одним з найбільш активних драйверів розвитку фондового ринку України”, – наведені його слова в повідомленні.
Біржова рада УБ 24 травня затвердила відставку і прийняла рішення з 1 червня делегувати повноваження тимчасово виконуючого обов’язки голови правління УБ його першому заступнику Євгену Комісарову.
“Складно переоцінити внесок О.Ткаченка в розвиток біржі. Таких професійних і одночасно небайдужих фахівців на нашому ринку небагато. Мені було дуже приємно працювати з Олегом в одній команді і сподіваюся, що він залишиться на фондовому ринку, і у нас ще буде можливість і привід співпрацювати”, – прокоментував відставку глава біржової ради УБ Артемій Єршов.

Довідка Finance.ua:

  • УБ засновано 15 травня 2008 року провідними учасниками українського ринку цінних паперів спільно з російською фондовою біржею РТС.
  • Торги вона почала в березні 2009 року і першою запустила ринок заявок, інтернет-трейдинг, ринок РЕПО, розрахунки через центрального контрагента і терміновий ринок.
  • Ткаченко очолював біржу з моменту заснування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас