Концептуальний смартфон з висувною камерою Vivo Apex з'явиться в червні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Концептуальний смартфон з висувною камерою Vivo Apex з'явиться в червні

Фондовий ринок
356
Китайська компанія Vivo підготувала своїм шанувальникам справжній дизайнерський шедевр – концептуальний в прямому сенсі цього слова гаджет, який зумів здивувати, зацікавити і привернути до себе увагу ЗМІ.
Мова йде про смартфон Apex, показаний Vivo в ході MWC 2018 і офіційно дебютував у березні поточного року. Зазначена модель має власний стиль і пропонує максимальне співвідношення площі екрану до фронтальної поверхні, обходячись при цьому без вирізу на дисплеї. До того ж Vivo Apex має нестандартну схему компоновки. Модуль з фронтальною камерою тут являє собою висувний механізм, винесений на верхню грань пристрою замість традиційного розташування на лицьовій стороні.
Початковий задум розробників смартфона Vivo Apex полягав у тому, щоб представити не просто черговий концептуальний прототип, а підготувати його до виходу на ринок. І з цим завданням китайський виробник успішно впорався. Згідно з офіційними даними, комерційна версія Apex буде представлена ​​12 червня 2018 року, про що Vivo заздалегідь повідомила громадськість.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас