Deutsche Bank скоротить понад 7 тис. робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank скоротить понад 7 тис. робочих місць

Фондовий ринок
404
Deutsche Bank AG (DB) в четвер оголосив про продовження масштабної програми перетворень, в результаті якої, зокрема, кількість робочих місць в банку скоротиться як мінімум на 7 тис.
Чисельність штату найбільшого німецького банку зменшиться з більш ніж 97 тис. до “значно менше” ніж 90 тис. осіб, йдеться в повідомленні DB.
У підрозділі торгових операцій на фондовому ринку кількість співробітників скоротиться на 25%, банк буде переходити переважно на електронні рішення.
Напередодні The Wall Street Journal писала з посиланням на поінформовані джерела, що керівництво Deutsche Bank розглядає можливість скорочення близько 10 тис. робочих місць.
Витрати на реструктуризацію в 2018 році складуть до 800 млн євро, що вплине на фінансові результати, відзначається в прес-релізі DB. Скориговані сукупні витрати в цьому році не перевищать 23 млрд євро, а в наступному році знизяться до 22 млрд євро.
Крім того, банк буде знижувати обсяг грошових коштів під ризиками і шукати додаткові варіанти скорочення витрат.
У четвер у Франкфурті проходить річні збори акціонерів Deutsche Bank.
Акції Deutsche Bank подорожчали на 0,5% з початку торгів у четвер. Капіталізація банку за останні 12 місяців скоротилася на третину, до 22,7 млрд євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас