Що подарувати випускнику? Дізнайтеся з Радабанк. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що подарувати випускнику? Дізнайтеся з Радабанк.

Особисті фінанси
277
Випускний вечір, неважливо зі школи, коледжу, училища або ВНЗ – це один з найбільш знаменних свят в житті. Й хочеться, щоб емоція урочистого завершення навчання та відчуття досягнутої мети, які супроводжують це свято, залишилися з випускником надовго. Тому перед батьками й родичами стає складне питання: Що ж подарувати? Адже подарунок повинен нести в собі і матеріальну, і головне духовну цінність. Він повинен нагадувати про почуття, пов`язані з випускним.
Радабанк пропонує вам вирішення цього питання, адже тільки в Радабанк ви можете придбати ексклюзивні монети найстарішого монетного двору Австралії – Perth Mint, і одна з дорогоцінних монет створена саме для того, щоб стати подарунком щасливому випускнику.
Радабанк представляє монету «Випускнику» із зображенням сови – символу мудрості й пізнання, яка ширяє серед шапочок-конфедераток що злітають вгору. На реверсі також виведено слово «Congratulations!», що в перекладі з англійської означає «Привітання!».
Монета досить масивна – її вага становить 1 унцію, а діаметр 40,6 мм! Монета виготовлена ​​з чистого срібла 999,9 проби.
Монета «Випускнику» – чудовий подарунок для чудового початку нового шляху.
Дізнайтеся де можна придбати монету прямо зараз за номером 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас