ПриватБанк вирішив запустити сервіс миттєвого кредитування у відділеннях Укрпошти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк вирішив запустити сервіс миттєвого кредитування у відділеннях Укрпошти

Кредит&Депозит
569
ПриватБанк запустив новий сервіс миттєвого кредитування фізичних осіб через POS-термінали банку, встановлені в більш ніж 1 200 відділеннях “Укрпошти” в усіх регіонах України.
Про це порталу Finance.ua повідомила прес-служба банку.
Тепер клієнти ПриватБанку зможуть протягом 1 хвилини оформити запропонований банком кредит на будь-які потреби в сумі до 50 тис. грн, строком до 24 місяців в POS-терміналах ПриватБанку, встановлених у відділеннях поштового зв’язку.
«Головна мета нашого нового сервісу – дати додаткову можливість клієнту з карткою ПриватБанку оформити кредит протягом хвилини без відвідування банківського відділення та оформлення паперових документів», – зазначив керівник напрямку обслуговування торговельних підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.
Для оформлення такого кредиту необхідно мати платіжну картку ПриватБанку, обрати на POS-терміналі суму кредиту, строк користування кредитом і активувати його введенням ПІН-коду для підтвердження згоди з умовами. Кредитні кошти будуть зараховані ПриватБанком на картку клієнта протягом 15 хвилин.
Погасити такий кредит можна достроково без додаткових комісій, у тому числі шляхом поповнення картки в POS-терміналах ПриватБанку, встановлених у відділеннях Укрпошти.
На сьогодні мережа Укрпошти становить 11 500 відділень і є найбільшою в Україні. Основні напрямки діяльності компанії – поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля та інша комерційна діяльність.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, Приват24 переміг у номінації «Найкращий інтернет-банк». Послугами сервісу користуються понад 6,3 млн осіб. За допомогою Приват24 мільйони українців поповнюють мобільні телефони, здійснюють перекази, оплачують комунальні платежі і багато іншого. Детальніше дізнавайтеся на сторінці банку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас