Укрзалізниця готує ще одне підвищення вартості проїзду в українських поїздах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця готує ще одне підвищення вартості проїзду в українських поїздах

Фондовий ринок
1355
З 1 жовтня 2018 року Укрзалізниця підвищує ціни, що стане другим етапом зростання вартості тарифів української залізниці, чий перший етап пройде вже 30 травня.
Восени до вартості проїзду пасажирів у загальних, плацкартних, купейних вагонах з 4-місними купе і м’яких вагонах з 2-місними купе поїздів у внутрішньому сполученні буде застосовуватися індексація у розмірі 1,12 (тобто ціна на квитки в вагонах всіх типів підвищиться на 12%). Вартість квитка і плацкарти визначається шляхом множення тарифу на коефіцієнт індексації за календарними періодами.
Відповідні зміни передбачені наказом Мінінфраструктури від 20 квітня № 184, який набере чинності з дня офіційного опублікування.
Документом також підвищується вартість перевезення вантажобагажу в спеціальних вагонах і встановлюється в розмірі 5,62 грн (зараз 2,81 грн) за 1 вагоно-кілометр незалежно від завантаження вагона. Вартість перевезення вагонів пасажирського парку, незалежно від форми власності, в порожньому стані встановлюється в розмірі 5,48 грн (зараз 2,49 грн) за 1 вагоно-кілометр.
За матеріалами:
Страна.UA.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас