NCH Capital (США) збільшив статутний капітал Агропросперіс Банку в півтора раза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

NCH Capital (США) збільшив статутний капітал Агропросперіс Банку в півтора раза

Особисті фінанси
209
Агропросперіс Банк успішно завершив процедуру збільшення статутного капіталу майже в півтора раза – до 310 млн грн шляхом додаткової емісії акцій.
Рішення про розміщення акцій було прийнято акціонером Банку Agro Holdings (Ukraine) Limited 13 жовтня 2017 року, а необхідні кошти в розмірі 100 млн грн внесені на рахунок 28 листопада. Процедура завершена 17 травня 2018 року, про що видано Свідоцтво про реєстрацію випуску акцій Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
За словами Голови Правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського додаткові кошти будуть направлені на фінансування малих і середніх агровиробників, в т.ч. за проектом аграрних розписок. «Лише у квітні цього року ми надали аграріям 80 млн грн фінансування, а в цілому в цьому сезоні наш кредитний портфель агробізнесу збільшився вдвічі», – повідомив він.
Для довідки:
Єдиним акціонером Агропросперіс Банку є компанія Agro Holdings (Ukraine) Limited, якою опосередковано володіє фонд NCH Agribusiness Partners II, L.P. Інвесторами фонду є відомі міжнародні фінансові інститути, університети та пенсійні фонди США та Європи, в тому числі Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР). Фонд NCH Agribusiness Partners II, L.P. входить у групу інвестиційних фондів під управлінням NCH Capital Inc. (США), яка управляє інвестиціями у розмірі понад 3 млрд доларів США через 9 регіональних офісів по всьому світу.
За матеріалами:
Агропросперіс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас