Не банки в городах: у екс-прем'єра Малайзії під час обшуків знайшли понад 70 дизайнерських сумок з грошима і коштовностями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не банки в городах: у екс-прем'єра Малайзії під час обшуків знайшли понад 70 дизайнерських сумок з грошима і коштовностями

Кримінал
729
Правоохоронні органи Малайзії після обшуків декількох місць, які пов’язані з колишнім прем’єр-міністром країни Наджибом Разаком, виявили 72 сумки з ювелірними виробами і валютою, пише газета The Star.
За даними видання, обшуки пройшли в кількох резиденціях екс-прем’єра, а також в його колишньому офісі. Вони відносяться до розслідування зловживань у державному фонді 1MDB (Перший Малайзійський фонд інвестицій та розвитку).
«Ми знайшли 284 коробки з дизайнерськими сумками. Після перевірки виявилося, що у 72 сумках знаходиться різна валюта, включаючи малайзійські рингіти і долари США, годинники і коштовності», — сказав Датук Сері Амар Сінгх, голова поліцейського департаменту з розслідування економічних злочинів.
У виданні не назвали загальну вартість виявлених коштовностей.
Також наголошується, що виявлені сумки належать до преміальних брендів Louis Vuitton і Birkin. Нинішній прем’єр-міністр Махатхір Мохамад закликав народ країни дарувати чиновникам тільки квіти і їжу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас