Порошенко пообіцяв Дніпру якісний аеропорт, комфортний для туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко пообіцяв Дніпру якісний аеропорт, комфортний для туристів

Казна та Політика
779
Президент вважає, що Дніпро має стати повітряним хабом. Про це Порошенко заявив під час візиту в Дніпро. Голова держави зазначив, що Дніпро, як і столиця, й інші українські міста, повинен мати якісний і ефективний аеропорт, передає прес-служба Дніпропетровської ОДА.
“Ми повинні зробити все можливе, щоб прийшов новий інвестор, щоб було зведено нову будівлю аеропорту і Дніпро перетворився у повітряний хаб. Щоб кошти як місцевого, так і державного бюджету були спрямовані на капітальний ремонт злітної смуги”, – сказав Петро Порошенко.
За його словами, аеропорт має бути комфортним насамперед для туристів, кількість яких має зростати завдяки безвізовому режиму з Європейським союзом.
Напередодні Міністр інфраструктури Володимир Омелян під час візиту в Дніпро 14 травня розповів про можливі спільні плани уряду, мерії та області щодо аеропорту і добудови об’їзної дороги в місті. Ситуацію з фактично закритим небом над Дніпром міністр Омелян назвав ганебною. Нинішні ціни на квиток з Києва до Дніпра складають 10-14 тисяч грн.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас